Welkom op mamastyle

Hier laat ik je een kijkje nemen in mijn leven. Verhalen over de leuke en moeilijke momenten als moeder. Mijn passies en nog veel meer.

Ik ben Daphne en ik ben getrouwd met mijn soulmate Robin en ik ben trotse moeder van een hele drukke, lieve, kleuter Kaj en zwanger van een tweede spruit.

Ik ben gek op planten, interieur design, DIY, maar ook bakken, koken, fashion, gadgets.

Mijn man en ik hebben Industrieel Product Ontwerpen gestudeerd. We hebben samen de passie om producten te ontwerpen en creatief bezig te zijn op allerlei gebieden. We zijn daarom bezig om op zolder een multi-creatieve werkplaats te creëren. Van CNC machine, 3D printer tot naaimachine en schilderplek. Hier kunnen we ons straks heerlijk uit gaan leven.

Naast de creatieve hobby’s doe ik niets liever dan foto’s maken en schrijven over het moederschap en ik hoop jullie te kunnen inspireren met al mijn creatieve uitspattingen.

Genoeg onderwerpen om over te schrijven, dus houd mijn blog en instagram in de gaten! 

Geef een reactie

Sluit Menu